DAAR GAAN WE WEER

2 juni 2016. De tandem staat klaar. Nieuwe banden, nieuwe ketting, nieuwe remblokjes. En maandag is het zover – dan willen we vertrekken voor een oefenritje, Berlijn en weer terug.
Ze zeggen dat het een leuke route is. We moeten zelf zien dat we in Bremen komen. Vandaar loopt een fietsroute naar Hamburg, die daar dan weer aansluit op de fietsroute naar Berlijn. Een groot deel van de route Hamburg-Berlijn loopt langs de Elbe; grootste hoogteverschil 10 meter. Dat is dan waarschijnlijk een hoge brug of zoiets.

We hebben nog meer fietsplannen voor in de zomer, maar dat wordt wat later, augustus of zo. Beetje iets in Bretagne en Zuid Engeland, maar dat zien we tegen die tijd wel weer.

——-

June 2nd, 2016. Our tandem bike is ready to go, new tyres, new brakepads, new chain. Nothing spectacular like the North Cape or anything like that – just a pleasant trip to Berlin to visit friends and enjoy the delights of the city. If all goes well we’re planning to leave on Monday. We first have to find our way To Bremen, from there there is a cycle route to Hamburg, and then from Hamburg to Berlin. Most of the way from Hamburg to Berlin is along the river Elbe. According to the guide book the greatest difference in height is about 10 metres.
We’ve got some more plans for a happy cycling summer, something in France/England – along the North coast of Britanny in France and the South coast of England. More of that when we get there.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *