04-05 KOPENHAGEN 4

DSCN0503

Rustig dagje vandaag, ons voorbereiden op de rest van de trip. Jammer genoeg heeft het internet op het kampeerterrein het op gegeven, zodat we nog even moeten afwachten of dit nog verstuurd kan worden.
Maar eerst maakten we nog een wandeling vanaf de camping naar 19e eeuwse verdedigingswerken, een lange aarden wal die diende om aanvallers het leven moeilijk te maken. Nooit gebruikt, en er zijn nu natuurlijk geen soldaten en kanonnen meer, en de kruitmagazijnen zijn leeg. Het is nu een plezierige groene ruimte in de grote stad.

DSCN0506

A quiet day, preparing for the rest of the trip, doing some work on the computer – unfortunately the camp site wifi gave up on us, so I’m preparing this off line and hope to have some internet later on to do some trip planning.
But first we took a walk in from the camp site to some 19th centre defence works, a big earthen wall meant to defend Kopenhagen from invading armies. No more soldiers there now, but a pleasant green area in the city.

DSCN0501

4 thoughts on “04-05 KOPENHAGEN 4”

  1. Lieve opa en oma,
    gaat het goed met fietsen? Waar zijn jullie nu? Veel plezier nog met fietsen.

    Dikke kus Hajo

    1. Leuk om wat van je te horen. Ja hoor, het gaat goed. We zijn nu in Angelholm, op een camping aan de Zweedse kust. Groeten en een dikke kus van oma en opa.

  2. Lieve opa en oma, ik heb een ijskasteel van lego prinses gekocht. En hoe gaat het met jullie? Heeft oma geen last meer aan haar zadel? ♥★☆♡ The einde van het verhaaltje dikke knuffel en kus van diede voor jullie

    1. Lieve Diede,

      Oma wil graag een fotootje van het ijskasteel zien. Wat zal de prinses het koud hebben. Ik hoop maar dat het bij ons, en bij jullie, wat warmer wordt.
      Liefs van opa en oma, en een dikke knuffel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *